Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Όσο εσύ... τόσο εγώ...

Φώτισε ο ουρανός, μα ο ήλιος δεν ξεπρόβαλε. Δεν ήταν η στιγμή του. Ήταν άλλη στιγμή. Στιγμή γι' αστέρια... Αστέρια από εκείνα που κάνουν κρότο όταν σκάνε. Κρότο εκωφαντικό. Και τα κομμάτια, σα βεγγαλικά σε γιορτή, κάνανε τη νύχτα μέρα ! Μια νύχτα όνειρο... Άξιζε εορτασμό... Τον κέρδισε...

Οι στιγμές ήταν μαγεία. Ένα ζωντανό όνειρο που δε θες να ξεχάσεις ποτέ. Μείτε πρόκειται. Το κρατάς μέσα σου... κλειδωμένο... Με ένα χαμόγελο σε κάθε θύμισή του ! Εσύ φταις... και όσο φταις, σ' αγαπάω πιο πολύ... Οι ευθύνες δικές σου και 'γω, πλέον, ευθύνη σου. Όταν έλαμψες μπροστά μου εκείνο το βράδυ... Όταν το φως σου έσβησε τα πάντα γύρω μου.

Δεν μπορώ να ανταποδώσω. Το δικό μου φως έχει σωθεί εδώ και καιρό. Είμαι ένα κερί χωρίς φυτίλι. Η αγάπη σου είναι οδηγός στο σκοτεινό μου λαβύρινθο. Μα δεν μπορώ να βγω. Κάθε φορά ο χάρτης αλλάζει. Το μίτο γλιστράει στις παλάμες μου. Δεν είμαι ικανός να σε χαρώ... Δεν είμαι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο... Και όσο φωτίζεις τόσο καίγομαι... Όσο ζεσταίνεις... τόσο λιώνω... Όσο μ' αγαπάς... τόσο λυπάμαι...

Τώρα πια ξημέρωσε... σκοτείνιασε... Μπορεί έξω να έχει φως, μα εγώ φωτίζομαι μόνο τα βράδια...

Άραγε, θα είσαι πάλι εκεί...;

6 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

εξαιρετικό!
καλημερα και καλη εβδομαδα

Damaged Pessimist είπε...

ΕΚΦΡΑΣΟΥ,

πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα !!! Σε ευχαριστώ που μου δίνεις δύναμη !!!

Καλή εβδομάδα !!! Φιλάκια !!

paloma είπε...

Damaged Pessimist,
μπορώ να πω με σιγουριά πως θα είναι πάλι εκεί.. ίσως επειδή πιστεύω πως λίγοι είναι οι άνθρωποι που φωτίζουν τα σκοτάδια των άλλων και αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν..

Σου έχω ένα βραβείο στο blog μου, http://palomita-in-stars.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html, αν θέλεις μπορείς να το συνεχίσεις, αν δεν το επιθυμείς είναι κατανοητό!

Καλό Σαββατόβραδο και να είσαι καλά!

Unknown είπε...

πραγματικά όμορφο...καλώς σε βρίσκω

Damaged Pessimist είπε...

Paloma,

Είσαι πολύ θετικό άτομο, γι αυτό πιστεύεις πως θα είναι πάλι εκεί, χεχε :)

Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο ! Το εκτιμώ !!

Damaged Pessimist είπε...

Our Walk,

Σε καλωσορίζω και σε ευχαριστώ πολύ για το θερμό σου σχόλιο ! Με συγχωρείς που άργησα τόσο πολύ να απαντήσω.

Να είσαι καλά !